Historiku i Kompanisë

Moto Tirana sh.p.k – Kompania e pare private ne fushen e motorcikletes dhe marines ne shqiperi.

Kompania MOTOTIRANA është një ndër kompanitë më të mëdha  të tregtisë se motorcikletave dhe marine në Shqipëri, me një eksperiencë shumëvjeçare në fushën e importit dhe shpërndarjes se nje game te gjere produktesh ne treg. Historia jone e biznesit i ka fillesat qe ne 1994 duke arritur te jemi perfaqesuesit zyrtar i

  

 

Stafi i kualifikuar na mbajne lidhur ngushte me klientin dhe sigurojne perkujdesjen maksimale ndaj cdo kerkese.

  Strategjia

Strategjia jonë bazohet ne fokusin e projekteve fitimprurese ku do te jemi numri 1, zbatimi i vlerave dhe standarteve me te rendesishme ne vendimarrje, marketingun global te markave dhe ruajtjen e imazhit te secilit produkt dhe prezantimin ne treg sipas strategjive nderkombetare.

  


 
Misioni i kompanisë

Ne punojmë me përgjegjësi sociale, me një biznes që rritet. Çelësi i suksesit tonë është indetifikimi dhe përmbushja e çdo nevoje të konsumatorit me profesionalizëm maksimal. Ne kontribuojmë në kompaninë tonë gjithmone duke qënë një hap përpara.

 Vizioni i kompanisë

 • Ne synojmë të jemi partnerët më të besueshëm për klientët tanë dhe të sigurojmë mbulimin maksimal te produkteve dhe sherbimeve per motorcikleta dhe marine.
 • Ne synojmë të Jemi gjithmonë në një proçes drejt risive dhe inovacioneve të reja
 • Ne synojmë të jemi një staf sa më profesional dhe të motivuar
 • Ne synojmë të jemi referenca e kompanive “mëmë” në tregun shqipëtar për gamën e produkteve të ofruara prej tyre.
 • Ne synojmë të ruajmë gjithmonë vlerat tona bazë që janë Integriteti, Ekselenca, Klienti prioriteti ynë.


 
Vlerat tona

 • Ne kemi vendosur klientin në qendër të asaj çfarë bëjmë.
 • Ne vlerësojmë sfidat dhe shpërblejmë njerëzit tanë.
 • Ne jemi të angazhuar për një udhëheqje të qëndrueshme.
 • Ne ndërtojmë të ardhmen mbi themelet e biznesit tonë.

 Formula jonë e suksesit

 • NJohja me klientin
 • Komunikimi
 • Organizimi
 • Qëndrueshmëria
 • Zgjidhja e konfliktit

 


Vizioni ynë drejt të ardhmes

 • Mbulimi më i gjerë dhe i detajuar i tregut.
 • Zgjerimi i vazhdueshëm në tregjet në zhvillim.
 • Integrimi i zgjidhjeve për efikasitet më të madh operacional dhe kënaqësinë e klientit.